Civic Hacks

Civic Hacks

Participants will gather at the beautiful and inspiring CCAD MindMarket to learn about the challenges facing Columbus from domain experts, pitch ideas, choose a team, and build technology solutions. The winning team for each civic challenge topic will receive a grant to continue their work beyond the event.

For more information, See our website »

Name

Popularity

RSS

Ustrojstveni oblici politickih stranaka
Federated from {dataset.domainCName}

Ustrojstveni oblici političkih stranaka

3,724 views

Registar politickih stranaka Republike Hrvatske
Federated from {dataset.domainCName}

Registar političkih stranaka Republike Hrvatske

2,184 views

Registar biraca - broj biraca po adresi
Federated from {dataset.domainCName}

Registar birača je zbirka osobnih podataka o svim biračima hrvatskim državljanima s prebivalištem u Republici Hrvatskoj i hrvatskim državljanima koji nemaju prebivalište u Republici Hrvatskoj. Registar se sastoji od evidencije birača hrvatskih državljana s prebivalištem u Republici Hrvatskoj i evidencije birača hrvatskih državljana koji nemaju prebivalište u Republici Hrvatskoj.

Registar birača vodi se po službenoj dužnosti za svaki grad odnosno općinu. Uredi državne uprave u županijama odnosno Gradski ured za opću upravu Grada Zagreba, vode dio registra birača za područje za koje su ustrojeni.

184 views

Registar drzavne imovine - popis nekretnina
Federated from {dataset.domainCName}

Javno dostupni Registar sadrži na jednom mjestu sve dostavljene podatke izravno poslane od samih obveznika Registra koje čine sva državna tijela, trgovačka društva i pravne osobe s javnim ovlastima, a koja na bilo koji način upravljaju i raspolažu imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske te ustanove kojima je jedan od osnivača Republika Hrvatska ili Vlada Republike Hrvatske. Podaci su unašani u sustav temeljem dostavljene evidencije obveznika, stoga je bitno naglasiti da su ponegdje podaci nepotpuni i neujednačeni, upravo zato što se u istom obliku vode i u evidenciji svakog od obveznika. Također su i eventualne nepravilnosti automatski unesene i u središnji Registar.

136 views